Ето как да промени живота си към по -добро всяка

...
 
Ето как да промени живота си към по -добро всяка
Коментари Харесай

Какво трябва да направи всяка зодия, за да промени живота си към по -добро

 

Ето по какъв начин да промени живота си към по -добро всяка зодия

 

Овен

Научете се да показвате усеща. Образът на „ коравия човек “ или „ желязната лейди “, несъмнено, е потребен, само че не оставя избор и независимост на изложение. Така че Овните би трябвало да отслабят ненапълно самоконтрола си и да си разрешат да демонстрират. Всякакви.

 

Телец

 

Излезте от зоната си на комфорт. Телецът е прекомерно заседнал в нормалната рутина. Да, умерено е. Но не, това не дава личностно развиване и напредък. В последна сметка всички чудеса, които могат да се случат на хората, се случват отвън нормалната зона на комфорт.

Близнаци

Научете се да четете сред редовете. Уви, коства си да свикнете с обстоятелството, че в никакъв случай няма цялостна изясненост. И изчерпателна информация – също. Трябва да се научите да мислите, да четете сред редовете и да слушате интуицията. Трудно е, само че единствено това води до.

 

Рак

Научете се да поставяте граници. Раците постоянно избавят другите с цената на личния си комфорт, мощ и даже здраве. Трябва да спрете незабавно с това и да, ще бъде мъчно – многочислени паразити от дълго време са седнали на врата на Рака. Време е да отхвърлите това подтисничество.

 

Лъв

 

Започнете да се грижите за себе си. Просто тъй като е по -добре да следите здравето, когато то към момента е там. А неналичието на е единственото нещо, което може да попречи на Лъва да реализира триумф като цяло.

 

Дева

Научете се да се отпускате. Да, това от време на време значи „ Правене на нелепости “. И Девите би трябвало да одобряват, че това държание е задоволително. Освен това е потребно. Включително и за продобиване на избрана известност в обществото.

Везни

Научете се да подчертавате значимото. Везните се пробват да създадат всичко – единствено не ги карайте да вършат избор. Това предпочитание обаче явно пречи на постигането на това, което Везните в действителност се нуждаят от. Така че си коства първо да разберете от какво се нуждаете,  а по-късно – да започнете да филтрирате всички подправени пътища.

 

Скорпион

 

Получете нужното обучение. Да, интуицията на Скорпионите е задоволителна, с цел да станат сполучливи във всяка дисциплинираност, само че единствено съществуването на профилирани познания ви разрешава да достигнете действителни висоти. Така че си коства да отделите време за образование.

 

Стрелец

Спрете да се притеснявате за пропуснатите благоприятни условия. Защото надалеч не всички благоприятни условия в действителност би трябвало да бъдат осъществени. Стрелците би трябвало да разчитат на своята вътрешен глас и дарба да отделят главното от второстепенното, с цел да схванат, че не пропущат нищо в действителност значимо.

Козирог

Научете се да говорите повече за себе си. Козирозите са потайни – това е естествена отбранителна реакция. Но въобще не е належащо да се защитавате пред другари и. Напротив, даже е нездравословно.

 

Водолей

 

Приемете, че страстите ви прекомерно постоянно ви ръководят. За Водолея това е настрана главоболие – импулсивни дейности, които анулират логическите и премислени проекти. Но тези дейности не постоянно са нездравословни. Много по -опасно е да не ги изразявате, а да натрупате страсти в себе си.

 

Риби

Научете се да създавате нови. Да, не всеки нов прочут ще може да стане другар и не всеки ще бъде откровен с Риби. Но в случай че се страхувате от това, тогава можете да загубите тези, които биха могли да създадат живота ви като цяло по -добър. Така че си коства да поемете риска и да действате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР